PADOCHOV

aneb "Padochov na drátě" jak říká Pavel Horynek

Zpráva z činnosti - listopad 2021

Strašidelný les plný přízraků
Bylo nebylo 6.11. se na Václavce v Padochově stalo něco moooc zajímavého. V 17h se návštěvníci vydali po spirále času a svým podpisem v Kouzelné knize se ocitli v lese, který byl v moci duchů, kouzel a přízraků. Museli podstoupit několika zkouškám než byli vpuštěni za kouzelný závoj, kde vládla tma, tajemno a spousta nástrah od podivných bytostí např. sáhnout do nádoby s nápisem -
polo-stvrdlí červi, rozemleté kosti, sušení ježci……., kdo zvládl mohl pokračovat k bílé paní, zde dostal svítící náramek, který byl pomyslným klíčem ke vstupu za závoj…..

Účastníky různých věkových skupin čekal velmi silný a emotivní zážitek, který trval 45minut. Potkávali se s tančícími bludičkami, svítícími postavami, pravděpodobně z jiné galaxie, různými skřety a ježibabami, rakví s mrtvolou, tajemnými mnichy, krvežíznivými klauny, ječícími příšerami………. až uviděli světlo na konci cesty a tam dvě staré babky nabízely čaj a posilňující a výtečný a normální PÁREK v rohlíku s kečupem a hořčicí. Konečně normální svět.
Kouzla pominula, ale zážitky zůstávají. Ohlasy byly většinou kladné, ti kteří prošli byli nadšení, spokojení a svěřili nám, že tohle si příští rok nenechají ujít!!!!!
Děkujeme, že jste s námi tvořili tento příběh, bylo Vás 400, což nikdo nečekal.
Jsme rádi, že jste našimi příznivci a svou účastí nás podporujete.

Velké poděkování patří těm, kteří STRAŠIDELNÝ LES …. připravili a realizovali.
Parta lidí, kteří se bavením dětí i dospělých zabývají mnoho let čítá kolem 40. Příprava celé akce je organizačně náročná. Všechno musí být naplánováno s velkou přesností a do nej...detailů. Garant akce Majka Chaloupková, byla hlavním motorem na koho se všichni obrací a ví, že je vše v pořádku nachystáno neboť jedině takhle vznikají VYDAŘENÉ a VYHLÁŠENÉ akce v širokém okolí.

D Ě K U J E ME

PŘEDSTAVENÍ ODDÍLŮ

Oddíl KLUBÍK
Činnost oddílu se zaměřuje na nejmladší děti 2- 4leté s rodiči. Je to setkávání rodičů s dětmi a seznamování se s kamarády a přiměřenými cvičebními pomůckami této věkové kategorie dětí.
Oddíl funguje každé pondělí od 16h – 17h .
Vedoucí oddílu je Michaela Vévodová
Máte-li zájem si společně užít pohybu, legrace a navázání nových přátelství - ozvěte se na tel.č. 776 395 653

Oddíl PÍRKO
jsou zde děti od 5 – 8 let . Jsme oddíl všestranný. Děti cvičí na různých nářadích, učí se míčové hry, seznamujeme se s pohybem v přírodních podmínkách. Využíváme také nové náčiní pro vylepšení tělesné zdatnosti a obratnosti. Učíme se vzájemné podpoře, pomoci a kamarádství. Rádi mezi sebe přivítáme nové kamarády.
Cvičíme v pondělí od 17h - 18h
Vedoucí oddílu je Hana Janderková tel.č. 737 712 657

Hodina cvičení
členové sokola - 30,-Kč
nečlenové sokola - 50,-Kč
Těšíme se na všechny, kteří se chtějí pohybem seznamovat s novými kamarády.

Představování dalších oddílů v příštím čísle.
Hana Janderková jednatelka

Hledat

Free Joomla templates by L.THEME