PADOCHOV

aneb "Padochov na drátě" jak říká Pavel Horynek

TJ Sokol Padochov - prosinec

Na úvod bych Vám vážení čtenáři i Vašim rodinám chtěl popřát jménem svým a jménem výboru TJ Sokol Padochov pevné zdraví, lásku, štěstí a optimismus v novém roce 2021.

Nacházíme se v nelehké době, a proto bychom měli být k sobě ohleduplní a přátelští a to je to nejmenší co můžeme dělat. Tak jako mnohé zákazy je i pro nás uzavřena Sokolovna, omezená otevírací doba našeho opraveného PUB CAFÉ BARU (píši tento článek s měsíčním zpožděním) a tak doufám, že v tento okamžik se již situace zlepšila a brzy se setkáme ve cvičení či Sokolském plesu.

I přes tyto nepříjemnosti jsme ve spolupráci s mladými hasiči a Spolkem rodičů a přátel MŠ Padochov uspořádali 6.11. akci Padochovská světýlka. Po celé obci bylo umístěno více jak 50 světýlek a někteří občané rozsvítili i svá okna.

7.11. brigáda na úklid listí. Několik našich členek se svými dětmi vyhrabali horní dětské hřiště. V ten samý den se uskutečnila vyjížďka cyklistického oddílu na trase Padochov – Náměšť za účasti 9 členů. Trať měřila 36 km.

  

29.11. jsme se zúčastnili akce města Rozsvícení vánočního stromku s hudebním doprovodem v místním rozhlasu. Podíleli jsme se na výzdobě dětských prací u vánočního stromku a výzdobě Vánoční budky se schránkou pro Ježíška.

Příjemné dny přeje M. Růža – prosinec 2020

Hledat

Free Joomla templates by L.THEME