PADOCHOV

aneb "Padochov na drátě" jak říká Pavel Horynek

Florbalová liga

Rekapitulace po 4. kole AFL

První turnaj jsme odehráli pouze jeden zápas, kdy jsme podlehli týmu TJ Sokol Česká vysoko 8:3, za nás se prosadili Adam D., Čermák M. a Jelínek J, všichni po gólu. Nutno podotknout, že zápas byl ovlivněn chybami golmana i obrany. Zbývající dva soupeři nedojeli, a tak jsme brali 6 bodů za 2 kontumace.

Druhý turnaj odehraný v sobotu 19. září jsme se potkali se špičkou naší ligy a to s týmy RedBlack, Sokol Syrovice a nováčkem soutěže Sokol Wien.
Proti týmu RedBlack jsme šli brzo do vedení, bohužel to nevydrželo dlouho a soupeř po dvou minutách po zaváhání v obraně srovnal a následně skóre i otočil. V půlce tak zápas dopadl 1:2, v druhé půlce soupeř přidal další 2 branky. Výsledek 1:4. Gólově se prosadil Votava O.

Zápas se Syrovicemi jsme opět začli dobře, kdy jsme šli v 8. minutě do vedení a měli i další šance, bohužel jsme nedokázali přidat další gól. Do této doby jsme byli v zápase jasně lepší, ale soupeř se herně zvedl a ještě do půlky skóre obrátil na stav 1:2. V druhé polovině využil chvilkového výpadku a rychle po sobě přidal tři goly hned ze začátku poločasu. Zápas skončil výsledkem 7:2. Obě branky střelil Jelínek J.

Třetí zápas a poslední zápas jsme chtěli konečně brát tři body a nováček soutěže k tomu byl ideální soupeř. Roli favorita jsme potvrzovali hned od začátku, kdy jsme měli hru pod svou kontrolou a poločas vyhráli 5:2. V druhé půlce soupeř dokázal vyrovnat tempo a tak už padla jen jedna branka. Výsledek 6:2.
Gólově se prosadil hattrickem Schwarz K., po gólu Čermák, Votava a Jelínek.

Třetí turnaj jsme odehráli v pondělí na sv. Václava. Na programu jsme měli 2 zápasy a to s týmy Pozdní sběr a Orel Ochoz. První zápas s Pozdní sběr jsme šli po chvilce do vedení 1:0 a poté i 2:1 ale výsledek jsme neudrželi a po chybách jsme odešli bez bodu s výsledkem 2:4. Góly: Galda, Hrbek. Druhý zápas s týmem z Ochozu jsme celý zápas tahali za kratší konec i přes naše některé šance zápas skončil v náš neprospěch 1:3. Gól: Schwarz K.

Konečně se zadařilo a ze 4. turnaje vezeme všechny body za tři výhry.
V prvním zápase jsme zdolali Mickey´s team 6:2 (2:1, 4:1).
Branky: 2x Votava O., Adam D. a po gólu Jelínek J., Čermák M.

Druhý zápas proti Koblížkům Žarošice dopadl 6:3 (3:1,3:2)
Branky: 2x Odehnal A. a po gólu Schwarz K, Jelínek J, Fojta J., Adam D.

Poslední utkání dne bylo proti týmu HB Brno 6:1 ()
Branky: hattrickem se blýskl Fojta J. a po gólu přidali Adam D., Čermák M. a Jelínek L.

 

Lukáš Adam.

 

 

Hledat

Free Joomla templates by L.THEME